Son günlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu ve programlarının neden iptal edildiği hakkında pek çok soru ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Danıştay Başkanlığı IASAJ Programı Kapanış ve Danıştay Eğitim Tesisi Açılış Töreni'ne katılmış ve burada bir konuşma yapmıştı.

Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normal koşullarda AK Parti Grup Toplantısı'na katılması ve ardından İspanya'da yapılacak yurt dışı gezisine katılması bekleniyordu. Ancak, CİMER tarafından yayımlanan günlük programın boş bırakıldığı görüldü ve programların iptal edildiği iddia edildi.

Erdoğan hasta mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmış değil. Ancak bazı kaynaklar, Erdoğan'ın soğuk algınlığı nedeniyle rahatsızlandığını ve doktorlarının dinlenmesini tavsiye ettiğini iddia ediyorlar. Türkiye'nin lideri ve 24 saat durmadan ülkesi için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her insan gibi rahatsızlanabileceği, mevsimsel süreçte ve mevsimlerin değişmesiyle soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanması da normaldir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neyi var?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca veya Cumhurbaşkanlığı tarafından resmi bir açıklama yapılıncaya kadar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu ve programının neden iptal edildiği konusunda kesin bilgilere ulaşmak için resmi kaynakları takip etmek önemlidir.

Editör: TUNAHAN ERTAN