Insragram kullanıcısıysanız ve mavi tik almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Instagram kullanıcıları kendi kategorilerinde mavi tik almak için başvuru yapmaya hazırlanıyor. Peki İnstagram mavi tik nasıl alınır makalemizde sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Instagram mavi tik ne işe yararüveümavi tik nasıl alınırüadlı bu yazımızda sizlere mavi tik hakkında bilgi vereceğiz ve bununla beraber hesabınız için mavi tiki nasıl alacağınızdan bahsedeceğiz. Yazımızın sonunda sizlere bir teklifimiz var.

Instagram Mavi Tik Nedir?

Instagram Account Verification Badge, bizim bildiğimiz ismiyle instagram mavi tik, bir instagram profilinin doğrulandığını işaret etmektedir. Çoğunluklaüinstagram mavi tikübu sosyal medya camiasında hesabı bulunan ünlüler, futbolcular, siyasetçiler ve markalar tarafından kullanılmaktadır. Mavi tik bu hesapların gerçek kişi hesapları olduğunu işaret etmektedir.

Mavi Tik Nasıl Alınır ve Instagram Mavi Tik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Instagram’da genellikle onaylanmış hesapların tanınmış kişilere verildiği düşünülmektedir fakat instagram yenilik yapmasını seven bir şirket olduğu için bu konuda da kullanıcılarına yenilikler getirmektedir. Yani artıküünlü olmadan mavi tiküalabilirsiniz.

Sizler de instagram hesabınız üzerinden şu adımları izleyerek mavi tik başvurunuzu yapabilirsiniz.

  • İlk olarak instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra instagramda sağ üst köşede bulunan menü simgesine tıklayın.
  • Menü alanına giriş yaptıktan sonra bu alanın en alt kısmında bulunan ayarlar bölümüne girin.
  • Ayarlar bölümünden hesap bölümünü bulun ve giriş yapın.
  • Hesap bölümünde bulunan doğrulama talebi kısmına tıklayın. Bu siziüinstagram mavi tiküformuna yöneltecektir.
  • Doğrulama talebi bölümünde instagram sizlerden kullanıcı adı, adınız soyadınız, bilinen adınız, instagram hesabınızın kategorisi gibi bilgilerinizi isteyecektir. Bu bilgileri doldurduktan sonra instagram kimlik fotoğrafınızı istemektedir.

Kimlik fotoğrafınızı da ekledikten sonra başvurunuzu gönderebilirsiniz. Instagram’a mavi tik başvurusu yapmanızın doğrulanmış etiketi almanız için bir adım olduğunu unutmayın çünkü instagram gerekli incelemeleri yaptıktan sonra hesabınızın mavi tike uygun olup olmadığına karar verecektir.

Sitelere Tanıtım Yazısı Verin

İnstagram sizi gerçekten doğrulamak için çeşitli linkler istemektedir. Bu linkler, haber makaleleri, tanıtım yazıları sizin yapmış olduğunuz projeler gibi. Siz sitelere tanıtım yazısı verdikten sonra linki oraya yapıştırmanız, instagram mavi tik alma şansınızı %80 oranında artıracaktır. Peki bunu nasıl yapacağım diyorsanız şimdi sizlere anlatıyorum.

Mavi Tik Almak İçin Link

Biz ertanhaber olarak bu hizmeti sağlamaktayız çeşitli haber sitelerimizde tanıtım yazınızı yayımlamaktayız. Tanıtım yazılarınızı yayımladıktan sonra size vermiş olduğumuz linkleri başvuru ekranında yer alan yere yapıştırmanızı öneririz. Çünkü instagram sizi doğrulamadan önce, diğer kaynaklardaki verilere de özen göstermektedir. Bize tanıtım yazısı vermek için https://bionluk.com/tunahanertan ilanımıza tanıtım yazısı vermeyi ihmal etmeyin. Fiyat: 130 TL - whatsapp iletişim numaramız: +905424470026 veya [email protected].

Tanıtım Yazısı Ne İçermeli

Bize biyografinizi göndermenizi istiyoruz. Biyografiniz bir başlık içermeli ve biyografinizin içinde şunlar mutlaka yer almalıdır: Ad-soyad, doğum yeri, doğum tarihi, aldığı eğitimler, bitirdiği okul, iş hayatı, başarıları. Ve en önemlisi instagrama hangi sıfatla başvuru yapıyorsanız örneğin "müzisyen" müzik hayatına başlaması, çaldığı enstrümanlar vs...

Örnek Biyografi

Başlık: Ahmet Doğan kimdir ve Müzik Hayatı
İçerik: Asıl mesleği profesyonel gitarcı olan Ahmet Doğan 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu burada tamamladı. Ahmet Doğan, henüz lise yıllarında iken müziğe ilgi duymaya başladı. Bu yıllarda profesyonelce bestelediği müziklerle ilgileri üzerine çekti. İstanbul Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezun oldu. TRT Müzik'te Akşam Kuşağı programına katılarak sergilediği performans ile konuşulmaya başlandı.

Editör: TUNAHAN ERTAN