AKP'li Uzman Ünal ile CHP'li Engin Altay ortak basın toplantısında konuşuyor.üÜnal basın toplantısında Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran'da yapılacağını açıkladı. Programın moderatörü ise FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya olacak.ü
AKP'li Yetenekli Ünal ve CHP'li Engin Altay, İstanbul Seçimleri öncesinde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım ortasında yapılması planlanan ortak yayın hakkında bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda iki adayın katılacağı programınü16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağı açıklandı.
'Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir'
Açıklamada birinci kelamı AKP Sözcüsü Yetenekli Ünal aldı. Ünal; “16 Haziran Pazar günü saat 21:00’de ortak yayında bir ortaya geleceklerdir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir” dedi.
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak
CHP Küme Başkanvekili Engin Altay ise “Yayın Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek. Teknik grubu ise AKP ve CHP ortaklaşa koordine edecektir” diye konuştu.

AKP Sözcüsü Ünal, moderatör olarak İsmail Küçükkaya’nın seçilmesine ait “Sayın Engin Altay sayın Ekrem İmamoğlu ile ben de sayın Yıldırım ile gerekli diplomasiyi sürdürdük ve ortak imza altına aldık” dedi.

Ünal ayrıyeten Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı programın 'eşit müddet, eşit soru' unsuruna nazaran yapılacağını söyledi.
Ayrıyeten programın isteyen tüm kanallar tarafından canlı yayınlanabileceği kaydedildi.
Editör: TUNAHAN ERTAN