Cucuppe olduktan sonra ne demek? Cucuppe olduktan sonra ne demek?

1991 yılında dünyaya gelen Nevcan Su Özel, 2024 itibariyle 33 yaşındadır. Sanat dünyasında adını hızla duyuran Özel, 1.60 boyunda olup, özel hayatını gizli tutmayı tercih eden sanatçılar arasında yer almaktadır. Eğitim hayatına Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde başlayan Özel, buradan 2020 yılında mezun olduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Piyano Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Sanata olan ilgisini genişleterek Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü'nde ikinci bir lisans eğitimi almıştır.

Nevcan Su Özel Kariyeri

Sanat alanındaki yeteneklerini geliştirmeye devam eden Nevcan Su Özel, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır. Çeşitli tiyatrolarda sahne alarak deneyimini pekiştiren Özel, birçok reklam filminde ve dizide rol almıştır. Sanatsal yetkinliği, lise yıllarından başlayarak üniversite döneminde de devam eden Özel, profesyonel olarak piyano çalmakta ve seslendirme yapmaktadır.

Oynadığı Dizi ve Filmler

Son dönemde, Aslıhan Güner, Feyyaz Duman ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun başrollerini paylaştığı "Yalan" adlı dizideki rolüyle büyük beğeni toplamıştır. Daha önce "Adı Sevda" (2022) ve "Kalp Yarası" (2021) dizilerinde de performans sergileyen Nevcan Su Özel, oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir.

Editör: TUNAHAN ERTAN