Dört sezondur izleyiciyle buluşan ve ilk bölümünü Mart 2022'de yayınlayan Teşkilat dizisi, yeni sezon öncesinde büyük değişikliklerle gündemde. Başrol oyuncularının değişimi izleyiciler arasında büyük merak uyandırırken, 5. sezon için yeni oyuncuların kim olacağı sorusu heyecanla bekleniyor.

Murat Yıldırım'ın Ayrılığı Kesinleşti

Dizinin sevilen karakterlerinden Ömer Atmaca'yı canlandıran Murat Yıldırım, sosyal medya paylaşımıyla Teşkilat'tan ayrıldığını duyurdu. Yıldırım'ın ayrılığı, dizinin hayranları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Oyunculuğu ve duruşuyla dizide önemli bir yere sahip olan Yıldırım'ın geri dönmesi beklenmiyor.

Ayrılan Diğer Oyuncular

Sezon başında kurulan ekibin büyük bir kısmı da diziden ayrılmış durumda. Murat Yıldırım'ın yanı sıra, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Selin Genç, Melisa Akman ve Serdar Yeğin de diziye veda eden isimler arasında. Ayrıca, Ömer Atmaca'nın annesi Sacide'yi canlandıran Ebru Nil Aydın Aktemur da 5. sezonda yer almayacağını duyurdu.

Yeni Başrol Adayları

Başrol oyuncularının sürekli değiştiği Teşkilat'ta, 5. sezon için bazı isimler üzerinde duruluyor. Bunlardan biri de, Söz dizisinde Aybüke Pusat ile başrolü paylaşan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Tolga Sarıtaş. Asker dizilerindeki performansıyla tanınan Sarıtaş'ın, Teşkilat'ta da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Gelecek Sezonun Kadrosu Merak Ediliyor

Teşkilat'ın yeni sezonunda kimlerin yer alacağı sorusu henüz netlik kazanmış değil. Dizinin yapım ekibi, yeni sezonda izleyicilere sürpriz isimler sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni oyuncuların kim olacağı ve dizinin nasıl bir yön alacağı konusunda detaylar geldikçe paylaşılacak.

Editör: TUNAHAN ERTAN