Galatasaray, Sportif Başkanvekili Erden Timur'un istifasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Erden Timur'a veda paylaşımı yaptı.

O burçlara dikkat! Hemen aşık oluyorlar O burçlara dikkat! Hemen aşık oluyorlar

Icardi gitti mi?

Dün kulüp binasında yapılan transfer toplantısı sırasında Cenk Ergün'ün İtalyanca tercümanlığında Icardi arandı. Buruk direk konuya girdi. Okan Buruk az önce Icardi ile görüştü.

* Ayrılmak istiyorsan söyle… bize vakit kaybettirme. Kalmak istiyorsan kafaları karıştıracak işler yapma. Kimsenin keyfini kaçırma. Seni ne kadar sevdiğimizi biliyorsun, bu sevgimizin karşılığı bu olmamalı.

Buruk, Icardi ile yaptığı görüşmeyi şöyle duyurdu:

* Bugün Icardi ile konuştuk. Önümüzdeki sezon planlamamızı hatırlattık. Temmuz'da o da kampa katılacak. Önemli oyuncularımızın istekleri oynayacakları oyuncuların iyi olması. Muslera ile de bu konuda iletişim içerisindeyiz.

Mauro Icardi Galatasaray'a veda etti!

Genç yetenek, bu gece saatlerinde Instagram profilinin öne çıkanlar bölümünde yer alan Galatasaray paylaşımlarını kaldırarak dikkatleri üzerine çekti.

Icardi'nin takımdan ayrılmayı düşündüğü iddialarının ardından yaşanan bu gelişme, taraftarları endişelendirdi.

Taraftarlar, genç yıldızın takımdan ayrılık kararı alıp almadığını merak ederken, kulüpten resmi bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Icardi Galatasaray

7 Eylül 2022 tarihinde Galatasaray, profesyonel futbolcu ve kulübü ile geçici transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Ertesi gün açıklanan anlaşmaya göre, Icardi'nin 2022-2023 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyeceği açıklandı. Aynı gece eşi ve çocuklarıyla birlikte Atatürk Havalimanı'na inen Arjantinli futbolcu sarı kırmızılı taraftar tarafından karşılanmıştı. 

Icardi Kimdir

Mauro Emanuel Icardi Rivero (19 Şubat 1993, Arjantin), santrfor mevkisinde oynayan Arjantinli millî futbolcudur. Paris Saint-Germain takımından dünyaca ünlü yıldız oyuncu Mauro Icardi'yi geçen sezonun başında kadrosuna katan Galatasaray'da Icardi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi. Peki, Mauro Icardi kimdir, kaç yaşında? Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor mu? 

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 doğumlu, Arjantinli futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir. Sağ ayağını kullanan oyuncu, santrafor mevkiinde oynamaktadır.  

spanya toprakları olan Kanarya Adaları’nda futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı anormal gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girmiş. Kendine göre mantıklı bir tercih yapan genç oyuncu, FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tuttu.

Editör: TUNAHAN ERTAN